Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Imaginárium

Imaginárium

ZENITZERO666 Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Změť nesouvisejících fragmentů myšlenek, o nic reálnější než je sen.

V žilách proudí adrenalin
jiskří jako elektřina
i když venku svítí slunce
klepu se a je mi zima.

Cejtim se jak Enola Gay
jako bomba před výbuchem
z hlavně vypálená střela
co se nese horkým vzduchem.

Vibrující neuron
podrážděnej vnějším vzruchm
ve svejch bujnejch představách
jak slon projdu jehly uchem.

očima vnímám
to co vnímat měl bych sluchem
zvuky měním v obrazy
proudící do hlavy okem.

Rozbíjí se o sítnici
a mění se v sen
a už zcela ukradeno
zda noc nebo den.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 2.10.2012
Přečteno (497x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, Ružka, děda včela, modrá, Lugilla

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 22:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti