Něžně divoké...
Něžně divoké...
Anotace: Něžně divoké dopoledne...
Jenom ty a já,
nahota nás svádí,
touha s city zase
skotačí a dovádí…
… nás k šílenství.
Něžnost nezná meze,
chodí, kudy se jí zlíbí,
z toho mě příjemně zebe,
když Tvé rety políbí…
… to sladké vlhké místo.
Sténám, slast má moc,
škádlíš mě, mazlíš celou,
marně volám o pomoc,
říkáš „zbožňuji Tě takhle nahou…
… úplně oddanou, bezbrannou“.
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 2.10.2012