Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
... možná to jednou taky bude číst ... a třeba se zamyslí :-)
30.9.2012 20:18 | bera
Někdy nás láska zabolí, ale přesto je stále krásná čarodějka... ten cit, to pouto, které nás žene za tím druhým...
30.9.2012 18:59 | NikitaNikaT.