Harmonogram
Harmonogram
Surrealisticky rozmazaná
ta rána
v cizích postelích
s cizími ženami a muži
nazí
ve zpocených peřinách
a slunce
rozpaluje
okenní tabulky do běla
...
v uplynulých hodinách
prolitých
skleničkami vína
v prostopašném
svlékání podvazků
jen můj stín
cudně sedí na gauči
odpočívá
a moje tělo ?
SMILNÍ
a v milostných propletencích se vzpíná
...
odpoledne
posbírám flašky a starý papír
vrátím
vyfasuji prachy
na další prohýřenou párty
končící v poledních hodinách
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 30.9.2012