Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

pro dospělé děti

pro dospělé děti

Sonja la Rosa Básně » Říkanky

Anotace: už jsem se odvážila, nějaké dětské věci, nabídnout dětským časopisům i když tahle zrovna pro dvou-tříleté není..Tak držte palce i když tahle je pro ty dospělé, co dětmi občas jsou, nebo je uvnitř sebe najdou..

vodo, vodičko kdepak spinkáš?

v rolničkách rosy lučního kvítí
jedna o druhou vesele cinká
když se probouzím, nepatřím ti

větře, větříčku kampak spěcháš?

do míst kde tančí průsvitné víly
než se opřu o kameny v řekách
šetřím dech, dokud nezesílím

slunce, sluníčko komu svítíš?

do tváře stráním, loukám a polím
ráno dovádím v rybářských sítích
pochytat ryby, nedovolím
Publikoval(a): Sonja la Rosa, 30.9.2012
Přečteno (644x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Marcone, xoxoxo, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 08:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti