Echó
Echó
Anotace: lehká epika (teda snad )
Nakrissos v odraze hladiny
závidí vodě dotek tváře
jenž vskutku bezchybným
jeho očím zdá se.
Ustrnulá teď bez vlnek
Echó v očekávání úsměvu
oddá se plně snům,
dostala odpověď v ozvěnách
už nedočká se pohledu
Publikoval(a):
Marcone, 29.9.2012