Když je tma jak v pytli
Když je tma jak v pytli
V noci při měsíci
jdeš městem ztichlým - zmoženým
jen lampy, které mají žárovku svítí
kočky na střechách se mrouskají
úsměv na tvé líci
pohled zastřený.
V noci bez měsíce
město plné života a lampy nesvítí
"Táto, kde je baterka či svíčka"
kočky utekly
stále úsměv na líci
Sviť měsíci!!
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 29.9.2012