Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**V galérii

**V galérii

Květka Š. Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: tam i kaštánkové zvítězily...

~~~~~~~~~P~O~D~Z~I~M~~
Podzim na okna už klepe
to co kvetlo to odkvete,
za chvíli i ořechy
co dopadají na střechy
altánů a skleníků
dělají svou muziku.
~~~
Po ulici běží pes
rád by si dnes
někam vlez,
to počasí
i když psí je
to ani pes nemiluje.
A rezavé kaštany
brzy budou sbírány
v té podzimní galérii
pak kaštánkové zvítězily.
~~~
Přijdou více chladná rána
časté deště
září,říjen a co ještě?
Ano,přijde listopad
když poslední
už lístek
spad...

~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 28.9.2012
Přečteno (278x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Psavec, děda včela, NikitaNikaT., Lugilla

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti