Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Píseň (po)školáka

Píseň (po)školáka

Poslední srpnový večer
propršelo
jako by vzduch se loučil
s voňavou loukou
se svobodou
...
ANO !
budík už si pucuje pérko
a já se snažím opravit oslí rohy
MARNĚ
...
září
zlatý měsíc roku
venku krásně
a...
ZAZVONILO
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 28.9.2012
Přečteno (475x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti