tělo je popelnice
tělo je popelnice
živ jsem z tělesných popelnic
jsem prý krysa,a kdo je víc?
jizvy planých neštovic
všechny otrávím
jako každého uzdravím
šťávou z bílých makovic
vtěluji se dál a dál
nesmrtelný avatar
spjatý s tebou
nerozlučný úd
Jsem tvůj osud.
Publikoval(a):
Marcone, 28.9.2012