Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víla co prodává múzy

Víla co prodává múzy

cudně se dívá
malá
tajemná
plavovlasá víla

je poustevnicí
v skleněném zámku
musíš zaklepat
tiše vejít
a nenechat jí oddávat spánku

spolu s ní
mají kouty ztemnělých pokojů oči
stěny se vlní v barvách khaki duhy
zapovězená nymfa
si hoví při poslechu starých vinylů
a její bílá myška
hledá Fénixe v popelu

ať zůstane
i její jiskřivé oči
co hladí
i vraždí

chci plout po bažinatém toku
třeba jako rak pozpátku

tak neodcházej
slyšíš?
...
vrátila se do skelného světa
a šarmantně zavřela za sebou zátku
...
už ani na dně není
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 27.9.2012
Přečteno (86x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marcone, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti