Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nepojmenovaná

Nepojmenovaná

stix Básně » ?nezařazené?

Anotace: Věnováno mojí lásce Míše.. :)

Led roztál předávno tomu již,
horké dotyky hřejí mě po tělě.
již nevláčím svého smutku kříž,
zas vkročil jsem do lásky vod směle.

Já ujal se padlého anděla,
jenž byl svržen pro svojí krásu,
v den kdy mě samota ve spárech držela
a já chtěl podlehnout v tomto zápasu.

Nyní vše je u mně dnem nahoře,
ti co byli nahoře plazí se v prachu,
ať vyzkouší si všechno moje hoře,
do konce života budou žít v strachu.
Publikoval(a): stix, 26.9.2012
Přečteno (91x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: that one, K.Katerina, Sobi7, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 1.11.2024 05:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti