Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vážky

Vážky

Jak se krásně třpytí
vážky nad rybníkem
odrážející se
od rybářkých vlasců a sítí

schovány za pralesem rákosí
při kvákání žab

tak rád

pozoruji jejich baletní lety
ve vzduchu co voní puškvorcem
ty skvostné piruety

letěl bych s nimi

já člověk,
chci tak trochu
pozměnit dva geneticky rozlišné světy
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 25.9.2012
Přečteno (106x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti