Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

samota

samota

bera Básně » o Přátelství

Anotace: ... je dobré nějakého mít :-)

Jak voják, co se v poli ztratil,
jak žoldák, co mu za smrt platí,
jak tón, jenž se nezahrál,
jak úsměv, co se nezasmál,
jak otázka, na níž se neptáte
je život, žitý bez přátel….
Publikoval(a): bera, 24.9.2012
Přečteno (941x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti