Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jojo,z té dnešní relity až mrazí lidé drazí.
24.9.2012 21:36 | Ružka
Napsal jsi to pěkně a pravdivě. Také na toto téma často píši, to jsi již snad poznal a ještě na to několik veršovánek uveřejním.Je to možná trochu kostrbaté, ale smysl to dává.
24.9.2012 17:12 | děda včela