Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

a

a

chvilkové požitky
které prožiju
blahové polibky
když se opiju
nestačí mi to už
víc chci já něco
má duše tmavá tuž
já se ptám prečo
naplnění hledám
leč je to těžké
na držku furt padám
po ledě jdu tenkém
možná se propadnu
či dojdu do cíle
možná se nezvednu
životní promile
Publikoval(a): ostuda lidstva, 23.9.2012
Přečteno (45x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MartyH., Lilien

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti