Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chvilka téměř půlnoční

Chvilka téměř půlnoční

V dálce pod obzorem,
najdeme si skrýš
v průduchách nevinnosti,
proti nimž se prohrešíš.

Políbením sejmeš stud
v chvilce téměř půlnoční,
když prsty smáčenými v medovině,
míříme do míst, kam nikdo nevkročí.

Kadeřemi ovlažíš mi krk
nad záhyby lehkých lemovánek,
oslepujícími záblesky
hravě zaženeš spánek.

Kam míříme? Do vesmírných míst?
Přes sklenice s indickými čaji,
zvonkohrami blízkými slasti...
taje mého dekoltu nic ti nevyčítají.
Publikoval(a): Lugilla, 23.9.2012
Přečteno (215x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Puris, děda včela, Květka Š., modrá, qala, Marcone, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 10:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti