Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak to chodí

Tak to chodí

X.Lodus Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Něco o životě každého z nás

Sedím a poslouchám ty tóny rozličné,
oni se baví a hulákají,o všem a o ničem.

Možná je překřičím,ale ne,nech to být,
ať křičí,kecají,tak až to nevadí.

Příjde čas umlknou a všichni umlkneme,
zítra,nebo dnes,a je po parádě.

Další si řeknou,budem se bavit,zpívat
a slavit - už jsme na řadě ?
Publikoval(a): X.Lodus, 22.9.2012
Přečteno (653x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti