Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pruhovaný kanárek

Pruhovaný kanárek

Rezavá plechovka Básně » o Lidech

Anotace: Možná experiment...

Jsem žlutý kanárek
v stříbrné kleci
zlatá ozdůbka
ve světě ptačím

zobáčkem piji tři dny starou vodu
a jím zbytky psích granulí
NEJÍM,ZOBU
barvím se do černa
špinavostí
mého života
vzduchem v této kleci
zlostí osudu

poslouchám pípání dalších kanárků
spíše směšných vrabečků
co jsem patří
ještě 2920 dní tady budu

i když ....
možná....
použiju zobáček a proklovu se na svobodu
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 22.9.2012
Přečteno (126x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti