Tančí kolem
Tančí kolem
Pod honosným stromem
lovím múzy
vybavená pomyslnými
síťkami na motýly
Vy,
fantazie nezbedné
chvíli s barevnými křídly
a během vteřiny v zsinalé můry
změněné
já lovím Vás celý den
a nestačím se nudit
dívám se bystře kolem sebe
marně nalézajíc
marně lapajíc
PRÁVĚ TEĎ !!
mě navštívila
dar z nebes...
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 21.9.2012