Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Raníčko

Raníčko

Rezavá plechovka Básně » o Životě

Anotace: Starší dílko

Ptáci na nebi
skryti v mlze ranního oparu
a jemný vánek si pohrává s haluzemi stromů
pouliční lampy zhasli!
stejně jako sny poctivých zaměstnanců
opilci kráší domů
k snídani rohlík a černá káva
černá jako sníh na projetých vozovkách.
Po dobu pěti dnů
denní stereotyp...i to se občas stává.
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 20.9.2012
Přečteno (94x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti