Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Do pekla

Do pekla

Znám tě? Nebo ne?
Mám tě? Nebo nemám?
Kde jsi? Jsi tady?
Odpovědi neznám.

Občas zmizíš.
Občas jsi se mnou.
Někdy mě vidíš.
Však ve vzpomínce
jenom.

Možná.

Ale neslyším tě.
Nedokážu si vybavit tvůj hlas.
Co utišilo tě?
Že by vypršel už čas?

Asi.

Čas stále plyne.
Ať s tebou, nebo bez tebe.
Jednou nás to všechny stihne.
A zapomenem' na sebe.

Něco se rozplyne.
Něco shoří.
Něco shnije.
Něco se ztratí.

Něco zůstane a bude zpříjemňovat zbytek života.
Dávat naději.
Něco zůstane, bude hryzat svědomí a napadat mysl.
Stahovat hlouběji

do pekla.
Publikoval(a): Meto, 20.9.2012
Přečteno (135x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, GAIA77, Martina Primová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti