Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro nás a pro dnešek

Pro nás a pro dnešek

Někdy ani nevím
proč jsem taková jaká jsem
když ani nesouhlasím
se svým pocitem.

Někdy ani nevím
proč zmatečnost přetrvává
jako mračna neustoupí, o tom jen sním
měla jsem ji ráda !
Až donedávna..

Někdy ani nevím
kdo jsem a co hledám
možná že jen štěstí-
Ale co když najít ho,
je pro nás a pro dnešek
nemožné ?
Publikoval(a): Le Vinnie, 19.9.2012
Přečteno (127x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Puris, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti