Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vodková děva

Vodková děva

Pláču průhledný líh
co se mi z jater
přemístil do očí
silně aromatické slzy
co si lidi stáčí do flašek
pálí,bolí
ovšem na ušetření financí
je to fajn
- jsem ta holka co brečí vodkové slzy -
tak sundej opičku z prochladlých zad
a vstaň
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 19.9.2012
Přečteno (100x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti