I to se občas stává
I to se občas stává
Tak trapné jak ranní poluce
tak příjemné - soulož na louce
tak setři milá,
sperma z klínu
napij se rumu
místo terpentýnu
a odpočívej na lavičce v parku
hodiny
sem tam upaluj dechem tvdé Sparty
snad si pro Tebe přijdu já
nebo páni policajti
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 18.9.2012