Bída
Bída
Už zase večeřím
se svojí bídou
ty dva tvrdé rohlíky
od snídaně k večeři
jí jako divá
snad na mě zbydou
dvě kolečka Vysočiny
od pondělí
a tak si s paní nouzí
takto žiju
kárám jí,nadávám
ale asi nevyženu
na druhou stranu
mám paní bídu
v děravých šatech ráda
i když více bere nežli dává
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 17.9.2012