Sigé
Sigé
Bojím se že ze spánku vykřiknu Tvé jméno
Suché listí víří jako roj motýlů
a já šeptám přiznání do megafonu
nemohu mlčet tak stupňuji účinky
a převracím příčinnosti
Vzpomínky ulpívají
jak průsvitné oči narkomanů v parku
jak klíče od bytů do nichž dávno nepatřím
které však stále objevuji po kapsách
Nevstupuj mi prosím do snů
má přítelkyně
nech mě ještě plout
na maličké kře k rovníku
vždyť vím že víš
naši démoni
nosí stejné uniformy
Publikoval(a):
qala, 17.9.2012