Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svět naruby

Svět naruby

Globodecristal Básně » o Lidech

Anotace: ták trochu na houby...

Ve společnosti naruby,
hra na rybáře a na ryby
mění se názory, mění se mravy,
přicházíme o zámky, města i hrady.
Bojujete s korupcí, zakazujete chlast,
vyšší daně je jejich slast
denní aféry lží jsou k smíchu,
nebýt strachu mám v prdeli míchu.
Má být klid a pořádek 
v téhle zemi figurek..
Bude, bude? Věříte v to?
Dá se vůbec napravit to?
Publikoval(a): Globodecristal, 16.9.2012
Přečteno (300x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti