Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

Bogana Básně » o Lásce

Anotace: co je láska

Láska je jak hořká káva,
láska je jek lipový čaj,
láska rozkvete na první máj,
láska vzdychá jak posečená tráva,
láska jak růží plátky opadává,
láska je životů našich perlou,
kterou si zvolíte, tu černou nebo bílou?
Publikoval(a): Bogana, 15.9.2012
Přečteno (494x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezavá plechovka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 10:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti