Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Gumový posel

Gumový posel

Půlnoční oblohou
vznáší se balonek
bez cíle
se špagátovou nohou
bloumá
hledajíc majitele

hvězdy se třpytí v jeho červeni
a měsíc je jeho lucernou

dvakrát ho zkropil déšť
a jednou vítr odvál do hor
i to vydržel

snad jednou dorazí
do města s anténami
satelity
a mnoha auty
kde v okně
sedí rusovlasá slečinka
měsíc očekávajíc
balonková psaníčka
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 15.9.2012
Přečteno (158x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti