Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Únik skrz chemii

Únik skrz chemii

V šedi ulic
v šedi davu
bydlím
přežívám
chytám se za hlavu

zmizela barva
a já ocitla se v černobílém filmu
jen zkaženost
bez doprovodného klavíru
falešnost
...
co my
rádoby hipsteři
co žijeme si svoje
máme furt doufat v nějakou víru ?
změnu ?
...
sednout si ke stolu
hezky pospolu
vypít láhev rumu,vodky
s příchutí methanolu

když neslyšíme hlas dnešní doby
tak proč jí ještě nevidět
a natáhnout své nepochopeně strakaté krovky
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 14.9.2012
Přečteno (86x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti