Poesie
Poesie
Bože jak nenávidím tu houpací síť metafor
V Damašku včera rozstříleli mou ulici
pekaři děti trhovci srovnaní pod plachtou
Má žena denně v nemocnici rozhoduje kdo umře
a doma tiše zírá do tmy
tvář Poesie je ledová
a já zůstávám němý
naprosto němý
Publikoval(a):
qala, 14.9.2012