Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Virtuální vzruchy

Virtuální vzruchy

ZENITZERO666 Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Inspirováno dílem Tymothyho Leara 80. - 90. let.

Tymonthy Leary
vystrkuje kníry
do paralelní dimenze
předpekelné díry.

Proud fotonů do očí
sexuální vzruch
zvuk co s tebou zatočí
virtuální vzduch.

Neskutečná kráska
do ucha mi mlaská
zem se sladce otřásá
kontinuum praská.

Odhrnul jsem cíp vesmíru
a kouk co je pod nín
ohlédl se po motýlu
a letěl jsem za ním.

Poznat moudrost všehomíra
na níž sedá prach
neměl jsem to nikdy dělat
jímá mě z ní strach.

Polámané textury
jak ve špatné hře
pravý opak života
je protější břeh.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 14.9.2012
Přečteno (343x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Ružka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti