Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci jít dál

Chci jít dál

Pajalord Básně » o Lásce

Anotace: mám ted trochu zmatek v hlavě...

Jednou takhle časně z rána
mé srdce zasáhla rána
že už chceš být zase sama
krásná a přitažlivá dáma
přišlo to jako střela z děla
ničí to ted naše těla
trápím se a nemužu jít dál
vzpomínám na to když jsem byl tvůj král
a ted stojím tam v dešti opodál
proč mi tě život z nenadání vzal
nabít zbran,zmáčknout spoušt a pal
ne to bych neudělal
musím to nějak zvládnout a jít dál
nejradši bych si drogu vzal
ta co mě udělá štastnou
a já bych zase v klidu spal
tam někde kde je věčný ráj.
Publikoval(a): Pajalord, 13.9.2012
Přečteno (314x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Le Vinnie

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 10:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti