Nevděčná dcera
Nevděčná dcera
Tak modré oči
nemá ani letní nebe
koukám se do nich
a je mi do pláče
vytřeštěné bulvy
spolu s bělmem
a já trpím
jak dlouho tomu je ?
co mě tyto oči uspávaly
smály se na mě
pekly mi koláče
doš kolky vodívaly
a nyní
bez pohybu
spolu s tělem
a já trpím
při pohledu na jejich majitelku
v tratolišti krve
její ruce
co zbavovaly mě pokakaných plínek
schovávám nůž
zamačkávám slzu
a já odcházím
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 13.9.2012