Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moudrost bytí

Moudrost bytí

bera Básně » o Životě

Anotace: včera v upomínku shlédla jsem Všechny dobré rodáky ... jeden dialog mi utkvěl a inspiroval mě :-)

Jak možno sklízet bez setby?
Jak možno brát,
když nedal jsi?

Z prázdné kašny nelze pít ...

Chceš lásku znát?
Mít se kam uchýlit,
s kým se smát?

S prázdnou duší nelze snít ...

Moudrost bytí
napoví Ti,
"Co zasil´s
můžeš sklidit ... "
Publikoval(a): bera, 13.9.2012
Přečteno (103x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti