Na okno
Na okno
Po okně mají kapky závody
dostihy bez koní
avšak dunící
právě jak kopyta zpocených hřebců
Klap,klap
okované slzy nebe
zebou mě
ač sedím v teple a pozoruji dění
bez kukátka
klobouku
další a další účastníci
na mě zbyl jen post pro fandění
obloha se zašila
vyprala špinavé prádlo
slunce svití
a kapky zmizely
aby s další sprškou
se mohly objeviti
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 12.9.2012