jeden příběh
jeden příběh
Anotace: o nikom konkrétním ...
míjíme se v temnotě
zapadlého stánku
s cukrovou vatou
pouťové abstrakce
našeptávají portmonkám
o niternosti otvírání
kolidujících drah burčáku
jen jsme se chtěli nerozcházet
ale dopadlo to vzpomínáním
na budoucí samotu
Publikoval(a):
Marcone, 12.9.2012