Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**La,la,la

**La,la,la

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..a hudebníci..

Hudebníci…

Housle svoje naladili
pěkně potom zahráli
krojovaní hudebníci
dvě zpěvačky zpívaly.

Jedna byla uplakaná
slova zapomněla,
utopí se asi v slzách,
ne,to bych netvrdila.

Vzpomeneš si holka milá
je to píseň známá
večer ti ji zpívávala
před usnutím máma.

Nebo zpívej la,la,la,la
vždyť tak to lidé znají
teď zní sálem la,la,la,la
všichni si zpívají…

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,
Publikoval(a): Květka Š., 11.9.2012
Přečteno (75x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Huhlinka, děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti