Sebevrah s volty v těle
Sebevrah s volty v těle
Mám tělo
napojené na elektrické dráty
má čelist se klepe jak zmoklý pes
kůže se pálí
pomalu černá
už není moje
jen afrického kanibala
co trpí jídelní masturbací
a hryže mi srdce,kosti i střeva
zbytek těla
STAČÍ !
Mám tělo
napojené na elektrické dráty
má čelist doklepala
tělo se dozmítalo
již nebesky spalo
až mě budete pohřbívat
ozvučte dobře bonga
a dobře vyleštěte oltář
kde budu neviditelně sedět
a pozůstalým se do uslzených očí vysmívat
HÁ
Ztrápené srdce smutnou píseň pěje
pro debila
co chodil přes koleje !
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 11.9.2012