most
most
Anotace: to je jako když ....
mostní oblouk káže řece
o porodních bolestech
výmluvný monument
nezapomněl na koryto
co jako drén propouští
zpod betonových nohou
vodu, přes humna času
ale že to byla doba splavná
Publikoval(a):
Marcone, 11.9.2012