Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
básen není žádná poetická řacha se skrytejma pointama,ale já ocenuji to že to vidíš...máš pravdu,až teda na toho boha,každý věří v něco jiného...ale opravdu chválím za téma,realitu a pozornost...dávám bludištáka!
14.9.2012 17:44 | Martin Havlíček
Nejenom odpouštět, ale něco aktivně dělat, aby se to vše zlepšilo.
11.9.2012 9:39 | děda včela