Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pouliční rusalka

Pouliční rusalka

Při ztemnělé lampě
co stojí na rozkývaném stole
mi uprostřed pokoje
tančíš
tanec posledních konkubín
co přežily

připijím ti vínem
snad se budeš vlnit ještě víc
a pomalu na mě shazuješ své zbylé šaty
"Nenosím svatozář!"
prohlásilas do ticha
a dala si na mě své studené paty

jsem opilý tvou krásou
nymfo ulice !
dobrovolně mi dáváš ochutnat
sladké cigaretové rty
krasavice !
amé ruce po tvém těle zkušeně tápou


lampa dočista zhasla
jen naše nahá těla ve tmě
se zmítají
a já si tiše myslím
nechoď pryč
tento okamžik nesmí nikdy skončit
prosím

zmizelas
a já sám ve vyhřáté posteli
ty někdě lovíš dalšího ztroskotance

zbyla mi po tobě vzpomínka
rozvrzaná postel
a zpocená matrace
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 10.9.2012
Přečteno (129x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Lugilla, Martin Havlíček, Le Vinnie

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti