Moštárna
Moštárna
Anotace: Jedna aktuální, sezónní...
Váha drtička lis
tři kýble a chlap
s vizáží řezníka
Má padančata
bílá nahá
s rudou slupkou
sunou se k řvoucímu otvoru
Pěstitelé si mě měří:
vypadává z role
vlastních nádob nemá
přivandrovalec
Balancuji na kraji
odpočítávám vteřiny
už není co a čeho se držet
dužiny jádra červi
vše se mísí dole
v lenivém hnědém rmutu
Publikoval(a):
qala, 10.9.2012