Mlha
Mlha
Chytali jsme mlhu
bílou i černou
mlhu přírodní
i z kovových strojů
Chytali jsme mlhu
velkou i malou
bez vůně
se smradem
pálící do očí
Chytli jsme mlhu
osedlali si ji
...
a děti papají jedovaté jeřabiny
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 9.9.2012