Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Probdělý noci, ospalý ráno

Probdělý noci, ospalý ráno

T.z.M. Básně » ?nezařazené?

Anotace: Probdělý noci, ospalý ráno

Roztáhnu žaluzie
otevřu hnědý oči
ten magickej čas končí
propadlý tváře se loučí
na poslední procenta energie
dojíždí volnosti pocit
není třeba snídaně
bledý tváře ulice opouští
nad ránem bloudí
robotický činný
automaticky naučení
v pocitech divných
v úrocích přísných
sotva lapají kyslík
bez chuti do skutečnosti
nenachází cesty...
Publikoval(a): T.z.M., 9.9.2012
Přečteno (82x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Martin Havlíček, ajala

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 13:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti