Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slzy v mých očích

Slzy v mých očích

Probouzím se vystrašený
Každý den žiji
V osamění
Kdo mi pomůže
Přečkat ty těžké časy
Pořád se ptám sám sebe
Jak mám žít,
Slyším hlasy


Modlím se za lepší dny
Každodenní
Stres
Nenávistné pohledy
Lidí,
co si Myslí že jsou něco víc…
“sakra lidi nechte mě být“
Smrti jdu vstříc


A je tu další den,
Ach ne
Modlím se ať
Je to jenom sen
Už to nemůže být horší
A proto se soustředím
Jen na slzy, v mých očích…
V mých očích, na slzy
V mých očích,… v mých očích…
Publikoval(a): Makaveli, 9.9.2012
Přečteno (511x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Avid

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti