Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak přesvědčit...

Jak přesvědčit...

T.z.M. Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jak přesvědčit..

jak přesvědčit slona aby začal lítat
jak přesvědčit ptáka aby začal chodit
jak přesvědčit smažku aby přestala šnupat
jak přesvědčit bycha aby si přestal honit...
jak přesvědčit mozek aby začal zas věřit
jak přesvědčit život aby nenechal umřit
jak přesvědčit tebe, jak ukecat noc
aby byla jasná v ní překonat myšlenek moc
jak naučit ohěn aby přestal už pálit
jak přesvědčit štětku aby přestala se kurvit..
jak překonat sebe a překonat ty mety
jak nezabit sny a poté cestě dál jít
jak přesvědčit holku, kterou sem ztratil
jak nahradit úroky, který neplatím
jak pořešit to všechno, jak vybrat správný směr
jak zasadit dobro, pak užívat si sběr..


jak přesvědčit štěstí aby bylo věčný
jak přesvědčit karty aby obrátily věštby
jak přesvědčit boha aby přestal se jen dívat
aby zasáhl do hry a zas nevyhrál křivák...
jak přesvědčit čas aby chvíle hezký vrátil...
jak utišit vzpomínky necht´ zpět se nevrací
jak omámit strach že zítra to bude dobrý
jak smočit se vevnitř, když to není mokrý
jak pochopit logiku když žádnou to nemá..
jak nemilovat ulici když ti srdce nedá
jak nepromarnit dar když nemáš žádný cíl
jak nezjistit že slib byl jen vlastně vtip
jak přesvědčit zdraví aby zdraví zůstalo
jak přesvědčit stádo aby proti šikaně povstalo
aby zanechal květy, jak přesvědčit podzim
na tyto otázky já fakt odpověd nevím.....
Publikoval(a): T.z.M., 8.9.2012
Přečteno (67x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 10:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti