Chci být Tvá
Chci být Tvá
Anotace: Pro lásku se musí lecos přetrpět
Já verše tady skládám
o zachránění žádám.
Vždyť domov můj je cela má
a já jsem v něm služebná.
Jen jediné mám přání
ať se u mě kdo chce sklání
chci ukončit to trápení
my dva jsme láskou zmámení.
Nemám mnoho co ti dát
avšak přes nesouhlas chci se k tobě znát.
Dám ti lásku i své tělo
chci aby se zesetmělo.
Pak obejmu tě nohama
za tebe budu provdaná.
Děti s tebou chci vychovat
naší lásku v nich uchovat
Publikoval(a):
umara, 8.9.2012