Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dálka v nás

Dálka v nás

Je zase ráno a nechce se vstát,
Pokoj je prázdný,začnu se bát.

Pro všechny obavy,co na srdci mám,
Že já jsem tady a má láska tam…

Že nevidím úsměv a neslyším hlas,
Že necítím vůni a nehladím tvář…(té po které toužím)

Venku se stmívá,je zase noc,
Nechám si zdát ,jak krásnou máš moc,

Tvé ruce krouží po mém těle,
Pohybují se něžně a směle,
Milování s tebou je skvělé,
Tak pojď ještě jednou,drze a vřele…

Toužíme po sobě ale nemáme čas,
Přichází ráno a dálka je v nás…
Publikoval(a): muarge, 8.9.2012
Přečteno (315x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Quigleika, Martina Primová, Jin&Jang, děda včela

Spodek

Stránka generována 11.11.2024 14:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti